The flag of the United KingdomEnglish

NeoBux.se - Din guide till pengar med NeoBux

NeoBux-guide - kom igång och tjäna pengar med NeoBux

Steg 1

Det första du skall göra är givetvis att registrera dig på NeoBux officiella hemsida. Att registrera sig är gratis och fungerar precis som på diverse andra Internet-sidor.

Här hittar du ”View Advertisements”

Välj en tid på dygnet då du varje dag går in och kollar på alla annonser (när du har reffs senare kommer du inte att få betalt för deras klick om du inte själv kollat på alla annonser) genom att klicka på textlänken ”View Advertisements” uppe i det högra hörnet på sidan. Som vanlig medlem får man kolla på 4 annonser per dag (det tar ungefär 3 minuter).

När du har kommit upp i 0.75 dollar har du möjlighet att hyra 3 reffs, men vänta med det! Det tar lite tid (ungefär 3 veckor) att komma upp i 0.75 dollar bara genom att klicka varje dag, vilket gör att många blir ivriga att köpa reffs så fort de har kommit upp i sina 75 cent. Då har man inte råd att underhålla dem och de kommer slutligen att försvinna eftersom du inte kan betala för dem.

Steg 2

Vänta med att hyra reffs tills du har fått ihop 3 dollar (vill du investera för att snabba på processen kan du givetvis göra det). För över dina 3 dollar från ditt huvudkonto (”Main Balance”) till ditt hyrkonto (”Rental Balance”). Nu har du 1 dollar per reff och du kommer inte att ha några problem att byta dem som är inaktiva och/eller att förlänga dina reffs.

Som du förstår kommer det att ta ett tag innan du får ihop 3 dollar, men det är bättre och vänta och slippa vara rädd för att inte kunna byta ut sina inaktiva reffs mot nya, aktiva. Detta ger dig tid att bekanta dig med sidan och läsa igenom FAQen och hjälpen, och kolla lite på forumet (varför inte besöka den svenska delen?), vilket jag verkligen rekommenderar.

Steg 3

Här sätter du på ”AutoPay”

När du har köpt dina 3 första reffs skall du sätta på ”AutoPay”, vilket är en väldigt bra funktion. I vanliga fall kostar det 30 cent att förlänga reffs en månad, men med AutoPay förlängs istället alla reffs som klickar på en annons den dagen med 1 dag. Det kostar bara en annons, alltså 1 cent (om en reff tittar på 4 annonser får du betalt för 3 och får behålla den reffen ytterligare en dag). Man kan säga att reffsen betalar för sig själva, men bara om de är aktiva. Om en utav dina reffs inte klickar på någon annons en dag betalar du heller inget för den reffen den dagen.

Det låter säkert lite krångligt nu, men du kommer att förstå hur det fungerar efter ett tag.

Klicka alltså på ”Enable” brevid ”AutoPay” på samma sida som du kan se dina reffs.

Steg 4

Det finns väldigt många olika idéer och metoder för hur man bäst skall använda ”recycle”-funktionen. En bra mall i början är att recycla alla reffs som inte klickat idag, igår eller i förrgår och som har en ”Click Average” (antalet klick per dag i genomsnitt) under 2.0. Om en reff har mellan 2.0 och 4.0 i Click Average får den 4 dagar på sig att klicka innan du recyclar. Över 4.0 kan det vara värt att vänta upp till en vecka eftersom den reffen kanske var iväg på semester eller liknande, för det vore ju tråkigt att recycla en annars bra och väldigt aktiv reff.

Steg 5

Här hittar du ”Next Payment”

Så fort någon av dina reffs hamnar under 20 dagar till nästa betalning (se under ”Next Payment” på samma sida som du kan se dina reffs) skall du betala för 30 nya dagar för den reffen. Under 20 dagar fungerar nämligen inte AutoPay, vilket vi ju vill använda.

Steg 6

Det är lätt att tro att NeoBux är för bra för att vara sant, gör man ett uttag får man t ex pengarna insatta på sitt PayPal- eller AlertPay-konto direkt. Många gör då misstaget att ta ut sina intjänade pengar för tidigt, då man gärna vill kontrollera att pengarna verkligen blir insatta. Detta är lite dumt då man hellre borde ha använt dessa pengar till att underhålla sina reffs. NeoBux är en mycket seriös PTC (Paid To Click) -sida och man FÅR betalt.

Fortsätt istället att föra över till ditt ”Rental Balance” varje gång du tjänat ihop 3 dollar och köp nya reffs, som du underhåller på samma sätt som ovan. När du börjar tjäna ihop mer pengar kan du köpa fler reffs per köptillfälle.

Steg 7

Fortsätt med den här strategin tills du är uppe i 500 reffs. Sluta köpa nya reffs och underhåll istället dina 500. Nu kommer det inte att dröja länge innan du är uppe i 100 dollar.

Steg 8

Det är nu det fina med NeoBux börjar!

Använd nu 90 av dina 100 dollar till att köpa guldmedlemskap (”golden membership”). När du köpt guldmedlemskap kommer pengarna du tjänar per dag att DUBBLAS.

Nu är det dags att hyra nya reffs igen. Det kommer att gå fortare nu och när du har omkring 2000 reffs kan du börja plocka ut alla pengar som inte går till att recycla och förnya dina reffs. Du kommer att kunna plocka ut omkring 20 dollar per dag!

GRATTIS!

Avslutningsvis...

...finns det även något som heter ”direct referrals”, alltså direkt värvade medlemmar. När du har varit medlem i minst 30 dagar, och klickat på 100 annonser eller mer, kan du med hjälp av en egen länk (som denna) få betalt för alla som registrerar sig under dig och tittar på annonser, på samma sätt som med dina hyrda reffs. Berätta därför om NeoBux för dina vänner och bekanta. Skicka med länken som signatur i dina e-mail, posta den i forum. Använd alla gratismetoder du kan komma på för att värva medlemmar. Dessa registrerar sig då under dig och du får betalt för dem också – som en bonus!

Hoppas att du kommer att få glädje av guiden!

Registrera dig på NeoBux här.